Διαμονή

To Hotel Elena έχει ανακαινισθεί πλήρως το 2011 και διαθέτει 27 δίκλινα με μπαλκόνι ή βεράντα.

Τοποθεσία

Τα Σύβοτα ή αλλιώς Μούρτος, ανήκουν στον Δήμο Συβότων και βρίσκονται 24 χιλιόμετρα νότια της Ηγουμενίτσας.

Παραλίες

Γαλλικός, Ζέρη, ΔΕΗ, Μπέλα Βράκα, Ζάβια, Μέγα Αμμος, Μικρή Άμμος, Μέγα Ντράφο, Πισίνα, Αγία Παρασκευή

Πρόσβαση

Τα Σύβοτα είναι εύκολα προσβάσιμα με ΙΧ μέσω της Εγνατίας οδού και των εθνικών οδών από Αθήναα, Αγία Παρασκευή

Hotel Elena

Σύβοτα Θεσπρωτίας

Το Hotel Elena βρίσκεται στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, δίπλα στην Πάργα, την Πέρδικα και την Ηγουμενίτσα. Το Ξενοδοχείο Έλενα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοπόρο ρόλο έχει η φιλοξενία, η ευγένεια, η άνεση και η μοναδικότητα.

Η οικογένεια

Η οικογένεια, κατάφερε επιτυχώς, στο ξενοδοχείο Έλενα, να συνδυάσει την ελληνική φιλοξενία και κοινωνικότητα με το γερμανικό service και την άνεση.

οικογενειακή ατμόσφαιρα

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Hotel Elena δεν γίνεται συνειδητή μόνο από την διεύθυνση του ξενοδοχείου και το προσωπικό αλλά μεταβάλλεται και στους πελάτες, που έρχονται αρχικά σαν απλοί πελάτες και φεύγουν σαν οικογενειακή φίλοι.

Διακόσμηση

To ξενοδοχείο Έλενα έχει ανακαινισθεί πλήρως το 2015 και διαθέτει 27 δίκλινα, με μπαλκόνι ή βεράντα στον ήλιο. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με TV, κλιματιστικό, ψυγείο και μπάνιο. Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου τέτοια έτσι ώστε κάθε δωμάτιο να μοιάζει με bungalow το οποίο είναι απλωμένο σε τέσσερις ορόφους ανά διαστήματα. Διακοπές στο ξενοδοχείο Έλενα σημαίνουν μοναδικές και αξέχαστες διακοπές.

Κρατήσεις & Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες!